Imme Van Heerde

Als klein kind al tekende zij op alles wat los en vast zat.
Naar oma? Dan ging er geen pop mee maar papier, tekenpotloden en stiften.
Door de jaren heen ontwikkelde zij een eigen stijl en schilderde met veel kleur, vaak portretten en dieren met acrylverf  op doek of op houten panelen.
De laatste tijd is het een variatie van surrealistisch en dromerig tot soms vrij abstract met af en toe grillige vormen (waarin een ieder iets anders kan zien) en vaak rustig van kleur. Haar stijl is aan het veranderen; meer ideeën komen naar boven borrelen.
De gebruikte techniek is behalve in acryl nu ook in olieverf.

Nu het “gaan werken” klaar is, is er meer tijd om te vertoeven en te werken in haar atelier “Atelier Terra” aan huis.
Er is zelfs tijd om naar de academie te gaan en de nodige techniek bij te leren, wat een zegen.
Op deze manier is het heel fijn om ermee naar buiten te komen, medekunstenaars te ontmoeten en om aan exposities te kunnen deelnemen en een gestage groei door te maken.
Atelier Terra, moeder aarde, het plantenvolk, het stenenvolk, alle wezens, al onze relaties. Boeiend en soms overweldigend, energiek, mystiek, heerlijk om weer te geven in mooie vormen en kleuren, realistisch, surrealistisch en soms tot abstract.

Zij is aangesloten bij de Kunstkring  De Regenboog”,  en de Cultuurraad van Scherpenheuvel – Zichem.  Via kunstenaar Piet Vandenhende werd zij voorgedragen als erkend kunstenaar bij het Centrum voor Artistiek Talent (CAT.vzw).

Contact:
Imme van Heerde
Elzenhoutstraat 4
3270 Scherpenheuvel
0468.20.76.12
mail: imme.van.heerde@telenet.be