Sfeerbeelden 2018

Tentoonstelling "VIZIE-TE" in de St.Niklaaskerk te Gent.

Unieke tentoonstelling op een prachtige locatie in hartje Gent en internationaal publiek. Met werken van Lucas Bertels, Paul Carlier, Jaccotet, Jacqueline Kirch, Louis Nusselin, Lucrece Surmont, Valdif(Sp) Francois Blommaerts, Cheherazade Bourahli, Cetin Soner, Cintseva Svetlana, De brouwer Lidy, De Lyser Ria, De Munter Kurt, Luth D’havé, Daniel Foucart, Frans Frengen, enz. Paul Carlier kreeg veel lof voor zijn aanpak en geslaagde organisatie en duizenden bezoekers.

Schenking van het beeld van Willem I aan Universiteit Gent

Gevolg de uitwisseling met Haarlemse kunstenaars van “Kunst zij Ons Doel” (KZOD) en de tentoonstelling van het CAT. vzw in het Citadelpark kreeg het beeld van Ellen Wolf nogal wat aandacht. Uiteindelijk werd het geschonken aan de Gentse Universiteit en staat het in de Gentse Aula. Op de foto kunstenares Ellen Wolf naast het beeld met onze vice-voorzitter Johan Beke.

Ambachtenmarkt 2018 in Gent.

Uitgenodigd door  de “Gouden Pluim”  stelden we onze tenten op in hartje Gent. Paul genoot van het gezelschap van kunstenares Dianne Schellinck die naast wat kunstwerken ook originele honing enz.. aanbood..

Cultuurmarkt 2018 Gent.

Veel Volk. Veel interesse. Naast Paul Carlier zorgde Frank De Conynck  voor een demonstratie beeldhouwen. Goed gedaan Frank..

De Brouwsels op Straat in Eke 2018

september 2018 : Met kunstenaars Marina De Jonge, Ludwig Dupon, Paul Carlier en Daniel Foucart  werden heel wat kijkers aangetrokken.

Uitgenodigd bij kunstenaars van KZOD in Haarlem (NL) 2018

Juni 2018 : Met 14 Vlaamse kunstenaars naar Haarlem (NL). Prachtige ontvangst door burgemeester en Nederlandse collega’s. Leuk, gezellig, en artistiek knap. Houden er fantastische souvenirs aan over. Enkele werken verkocht. In het gastenboek naast de vele positieve reacties ook reacties van mensen uit Finland, Arabië, Duitsland en Noorwegen. Dank aan de mensen van KZOD (Kunst zij Ons Doel)

Familiedagen in Nazareth 2018

Het creatief atelier van Eke met Paul Carlier, aquarellist Ludwig Dupon en kunstenaar Bart Coppens waren aanwezig en zorgden voor artistieke aantrekking op de familiedagen van Nazareth.

Contactdagen bij Kurt De Munter 2018

Op de contactdagen bij “ONE” in Mariakerke waren heel wat kunstenaars aanwezig. Er waren werken te bewonderen van Svetlana Sintseva, Cetin Soner, Lucrece Surmont, Frans Frengen, Lucas Bertels, Dirk Van Vreckom, enz..

De eerste inschrijvingen voor de uitwisseling met Haarlem e.a. werden concreet.

Mooie locatie, veel volk, en hoopvolle contacten.

Proficiat Svetlana

Dikke proficiat Svetlana. Ze verzamelde al heel wat prijzen ook internationaal en wordt binnen de werking van het CAT zeer gewaardeerd. Haar werken waren o.a.  samen met enkele andere talenten  te bewonderen op de tentoonstelling VIEZI-TE in de St.Niklaaskerk te Gent in augustus 2018. Nog een organisatie van CATVlaanderen.

Start Creatief Atelier Sint Cecilia Januari 2018

Wat doet een mens bij de start van een nieuw seizoen? Juist drinken en wensen formuleren.