Sfeerbeelden 2020

Erik Demeyer in De Pinte

Door middel van beeldjes geprobeerd om in voortuinen een sfeerbeeld van covid 19 visueel voor te stellen gezien er momenteel weinig mogelijkheden zijn om ergens tentoon te stellen door al de opgelegde maatregelen.

Paul Hofman in Antwerpen.

Eerste expo helemaal alleen expo “Solo” in Galerie Conscience20 in Antwerpen.
Dat toch is doorgegaan in deze moeilijke coronaperiode.
Volgend jaar in Augustus 2021, komt er een tweede editie.

Verscholen in het bos in de Groenbosdreef in Houthulst heb je de Vrijboshoeve waar kunstenaar Lambertus Vermeiren er zijn kunstencentrum opricht  en waar ook Agama Adventure zijn thuishaven heeft.
De kunstmarkt in oktober 20  was in deze unieke Vrijboshoeve zeker  het bezoeken waard.  Nogal wat klinkende namen waren aanwezig zoals o.a. Lambertus Vermeiren,  Piet Vandenhende, Lucas Bertels, Maria Nieuwdorp, Jens Devrome, Adrian Perta, Roos Vermeulen, enz. Dat belooft voor de toekomst in deze regio.

Creatief atelier in de kerk in Eke

Op uitnodiging van de sympathieke pastoor Guy gingen enkele kunstenaars hun creativiteit ophalen in de lokale en mooie kerk in Eke.  De voorafgaandelijke rondgang was een emotionele kunstminnende ontdekking rond de geschiedenis van deze kerk

Creatief moment in de Assistentiewoningen te Eke

Moeilijke tijden voor de bewoners van de assistentiewoningen tijdens de corona. Het Creatief Atelier te Eke zorgde voor een leuk artistiek moment in de tuin.  Er werd getekend, geschilderd, veel gebabbeld, en gelachen. De koffie (en een verdoken pintje) behoorde tot het zalig en zonnig moment. Paul schilderde de tuin in olie op doek als souvenir. Uiteraard rekening houdende met de nodige veiligheidsvoorschriften.

MontMartre Scherpenheuvel

Samen met Piet Vandenhende. Hij hoopt dat de druk bezochte Montmartre Scherpenheuvel vlug terug mag beginnen.

Start van het Creatief Atelier in Eke in 2020

En hoe wordt 2020 ingezet onder kunstenaars? Met een glaasje bubbels natuurlijk.