Sfeerbeelden 2019

Stoverij 19 in St.Cecilia in Eke

We hadden de bestuursleden van St.Cecilia geportretteerd en de zaal er mede gedecoreerd. We kregen veel waardering.

Schilderen aan de Kriephoek in Semmerzake

Vriend en kunstenaar Werner Aerssens was mee en kon zich niet houden.. Ezel uit de wagen, wat kleur penseel, en dan maar genieten. Nadien met wat Sangria op het terras van Oud Sluis om af te sluiten.

Gaan schilderen aan het Doornhammetje in Zevergem.

Afspraak in Zevergem aan het Doornhammetje. Een uniek stukje natuur waar kunstenaars niet mogen ontbreken. Ook lievelingshonden zijn welkom. .

Gezellig moment in Den Hert in Eke

Op aperitiefmoment op het terras van Den Hert in Eke met Nan Ludwig, Paul, Ann Mireille en Miet. alvorens naar het atelier te gaan.

Cultuurevenement 19 in Lebbeke

Met Erna Van de Velde naar Lebbeke. Weinig volk maar veel interesse van andere kunstenaars die ons kwamen bezoeken.

Kunstmarkt 19 in Kortrijk.

Wie Ludwig Dupon niet kent mist iets in zijn leven. Kortrijkzaan, kunstenaar, aquarellist levensgenieter samen met collega Paul Carlier op de kunstmarkt in Kortrijk. Voeg daarbij wat geïnteresseerd publiek en je hebt iets om in de geschiedenisboeken te schrijven.

Bij Lambertus Vermeiren in Houthulst.

Samen bij vriend kunstenaar Lambertus Vermeiren in zijn nieuwe locatie in Houthulst. Er was eten, drank en aangenaam gezelschap van andere kunstenaars zoals Paul Hofman, Paul Carlier, Roos Vermeulen, Nan Van de Velde enz..

Drongenhofkapel 2019 in 't Patershol in Gent

In deze oude Norbertijnenkapel met bekende kunstenaars samenwerken. Wat een plezier. Lucas Bertels, Paul Carlier, Lambertus Vermeiren,Piet Vandenhende, Frank De Conynck, Roos Vermeulen, Jens Devrome en Daniel Foucart. Dank voor je aanwezigheid en positieve ingesteldheid. Volgens omwonende was dit een van de mooiste tentoonstellingen dat ze er al gehad hebben.

Cultuurmarkt 19 Gent

De opening van het cultuurseizoen in Gent. Samen met Lucas Bertels die de stand bemande en alles in goede banne leidde.

Avondmarkt, Eke - juli 2019

Leuk evenement en publiciteit voor ons lokaal atelier te Eke. Veel interesse.
Samen met het Dianne Schellinck, Broederlijk naast elkaar.

Marché aux bons vivants in Eke

Marché aux Bons Vivants tijdens de Brouwsels in Eke.

Leuk. Enorm veel volk tijdens deze tweedaagse met o.a. Piet Vandenhende die zorgde voor een demonstratie boetseren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Tentoonstelling in cc.De Zwaan

Unieke Tentoonstelling “WAUW” in cc. De Zwaan in Nazareth. Tentoonstelling met werken van Werner Aerssens, Lucas Bertels, Paul Carlier , Lidy De Brouwer, Frank DE Conynck, Miet De Kerpel, Anne De Walsche, Ludwig Dupon, Vera Schneider, Nan Van de Velde, Piet Vandenhende.