Sfeerbeelden 2017

Op terras van Oud Sluis in Eke

Stephan, Paul en de lady’s van het atelier St.Cecilia op artistiek terras langs de Schelde. Let niet op de lege Sangria’s op tafel.

Met Samir aan de Kriephoek in Semmerzake

Met Samir de natuur in. Leuke herinneringen voor de aanwezige kunstenaars.

Schilderen aan het Doornhammetje in Zevergem.

Veel zon, veel kleur, en met penseel en verf de natuur in. Vervolgens een gezellig terras onder kunstenaars. Meer hebben we niet nodig.

We hebben het Citadelpark in Gent verlaten

Tussen 2007 en 2012 exposeerden in onze locatie in het Citadelpark te Gent 493 beeldende Nationale- en Internationale talenten in Gent. Aldus kreeg het Citadelpark er een bijkomende culturele aandachtspunt bij dat ook Internationaal nogal wat bijval genoot. Naast onze Belgische kunstenaars kwamen er kunstenaars uit Nederland, Zuid-Afrika, Marokko, Irak, Italië, Tsjechië, Cuba en zelfs China naar het CAT. Weinigen doen ons na.

Toch hebben we het pand moeten verlaten. Het stond er al jaren zonevreemd en zou afgebroken worden. Noteer dat het er vandaag in 2020 nog steeds staat met vermelding van onze logo’s.

Dieren tekenen in St.Cecilia te Eke

Leuke workshop huisdieren tekenen. En ja, de dieren even stil houden op een tafel lukte nu en dan. Snelschetsen was de boodschap.

Brouwsels op straat 2017

Via het lokaal Artistiek Atelier St.Cecilia waren wij ook aanwezig bij dit fantastisch evenement. Sfeervol met een interessant publiek , accordeonmuziek,  kunstschilders aan het werk, enz… Zelfs  Nationaal VLD voorzitster Gwendolyn Rutten vereerde ons met een uitzonderlijk bezoek.

Gezellige editie.

Haarlem (NL) 2017

Zeer aangename uitwisseling  van  kunstminnende vrienden uit Nederland en België. Ontvangst door de burgemeester van Haarlem met  mooie repliek van onze vice-voorzitter Johan Beke. Alles er op en er aan. Mooie herinnering.

Gezellige editie.

Countryside 2017 in Flanders Expo

Samen met kunstenaar Lucas Bertels op dit grootschalig evenement. En weer waren we er bij..

Gezellige editie.